مجله پسر پارسی

اخبار علمی

نویسنده : erzos | تاریخ : ۳:٥٥ ‎ق.ظ - ۱۳٩۱/۱٢/٢٠

()

مصرف انار ابتلا به سرماخوردگی را کاهش می دهد

یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: وجود ویتامین C موجود در انار در کم خونی و فقرآهن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی که در فصل پاییز افزایش می‌یابد، موثر است.
یوسف نقیایی کارشناس تغذیه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، گفت:‌ ارزش غذایی در صد گرم میوه انار، حاوی 60 کیلو کالری انرژی،1 گرم پروتئین، 1گرم چربی،260میلی گرم پتاسیم است که پتاسیم از عناصری است که برای پیشگیری از ناراحتی‌های قلبی عروقی توصیه می‌شود.

وی با اشاره به 5 میلی گرم آهن موجود در انار گفت: این مقدار آهن در خون سازی و پیشگیری از فقر آهن و کم خونی موثر است.

این کارشناس تغذیه یادآور شد: انار دارای ویتامین‌های گروه B است که عمدتا این ویتامین‌ها در واکنش شیمیایی ضروری بدن نقش دارند، همچنین ویتامین B1 که در پیشگیری از ناراحتی عصبی موثر است.

نقیایی با بیان این که خوردن انار با هسته برای افرادی که ناراحتی گوارشی ندارند، توصیه می‌شود، گفت: از موادی که در انار حائز اهمیت است، وجود مواد پلی فنولیک، آنتی سیامین، اسیدالاژیک که جزء رنگدانه‌های موجود در انار بوده و در جلوگیری از سرطان سینه و پروستات نقش به سزایی دارد.

وی افزود: انار در بهبود تصلب شرایین، ‌پیشگیری از آلزایمر و کاهش فشار خون، کلسترول و درمان کم خونی نقش به سزایی دارد.

وی گفت: ‌آنتی اکسیدان موجود در انار سه برابر چای سبز است که نشان از اهمیت انار در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

نقیایی یادآور شد: انار در جلوگیری از پوکی استخوان در بعد از یائسگی نقش مهمی داشته و مصرف آن برای زنان سالمند توصیه می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ‌اخیرا با تکنولوژی‌های جدید، از هسته انار روغنی استخراج می‌شود که اثرات بسیار مفیدی در بدن داشته و حاوی امگا 3 و اسید چرب اشباع نشده بوده و مانع از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.


دسته بندی : مطالب علمی