مجله پسر پارسی

پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)

نویسنده : erzos | تاریخ : ۳:٤٧ ‎ب.ظ - ۱۳٩٢/۸/٤

()

مواد لازم برای خمیر پیتزا :
آرد                              سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
 شکر یا عسل               دو قاشق مرباخوری
 نمک                           یک و نیم قاشق مرباخوری
 پودر خمیر مایه فوری      یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
 روغن زیتون                  یک و نیم قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا :
 روغن زیتون                   یک قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی له شده      یک و سه چهارم پیمانه
 ریحان                          یک قاشق غذاخوری
 سیر                           ۲ حبه
رب گوجه فرنگی             ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا                    ۴۰۰گرم
برگ ریحان تازه              به مقدار لازم

طرز تهیه در ادامه مطلب


طرز تهیه پیتزا گوجه ای :

*آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.

*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
*خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
*فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.

*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
*پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.


دسته بندی : آشپزباشی